maanantai 29. huhtikuuta 2013

Joku naseva otsikko

 Tänään vaakani näyttää n.89kg. Minun pituudellani (n.173cm) se tarkoittaa painoindeksiä 29,7 eli juuri ja juuri lievä lihavuus. Yksikin kilo lisää ja se kallistuu merkittävän lihavuuden puolelle. Tässä vaiheessa asiaan on helpompi puuttua kuin myöhemmin; kilot kuitenkin kertyvät helposti huomaamatta, jos ei asiaan kiinnitä huomiota.
Pitkän aikavälin tavoitteeni on normaalipaino, eli alle 75kg. Pudotettavia kiloja tästä tulee 14. (Toki kaikkein pisimmän aikavälin tavoite on painonhallinta sitten, kun tavoitepaino on saavutettu. Siinä riittää työtä vaikka koko loppuiäksi)
Ensimmäiseksi välitavoitteekseni otan <85 kg


Toinen ilta putkeen tanssimista. Jee!!! Ehkä kivoin liikuntamuoto, mitä tiedän. Seuraavaksi pitäisikin sitten innostua muustakin liikunnasta kuten lenkkeilystä ja salilla käymisestä. Tai salilla käyminen onkin tosi kivaa, mutta josko jollain konstilla saisi itsensä raahattua sinne säännöllisesti... Nyt ajatuksissa on huomenna käydä salilla. Ja tarkoitus olisi toteuttaa tämä ajatus :)

Tänään aamupalaksi pari siivua leipää, joiden päällä kalaa ja avokadoa sekä teetä. Luokkatoverin luona ryhmätöitä tehdessä söin teeleipää ja sorruin herkuttelemaan marengeilla. Ruoaksi salaattia (melko samanlaista kuin eilen, mutta lisäksi garia, jota toin viime syksynä Ghanasta). Illalla pari avocado-leipää. Ruoan kanssa minun pitäisi yrittää muistaa mieluummin paljon pieniä aterioita kuin vähän isoja annoksia.
 Se onkin yksi seuraavista kehittymishaasteistani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti