sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Nälkäpeliäkö?

Vieläkään en ole saanut tavoitteita määriteltyä, mutta pyrin piakkoin niistäkin kirjoitelemaan. Olisi tärkeä olla iso tavoite ja sopivia välitavoitteita eikä vain epämääräinen "nyt minä aion laihduttaa"-projekti, että oikeasti saisin tuloksia aikaan ja pitkäjänteisyyttä pyrkiä niihin.

Melko vähällä syömisellä on tämä projekti alkanut: aamupalaksi banaani ja ruoaksi salaattia (jäävuorisalaattia, tomaattia, rukolaa, aurinkokuivattua tomaattia, raejuustoa ja kalaa. Nam!). Päivän aikana vähä syöminen toki näkyi illan aikana: muutama karkki, pulla, leipää, mandariini, raejuustoa, välipalapatukka, pari keksiä.
Ei nyt maailman huonoin valinta varsinkaan, kun määrä pysyi kohtuudessa, mutta osoittaa sen, että pitää olla tarkkana syömisten kanssa. Jos alan päivisin kerätä nälkää itselleni, kostautuu se ihan varmasti iltasyöpöttelynä. Viimeistään jossain vaiheessa. Muistutus itselle: laihdutus EI OLE nälkäpeliä! Lisäksi vähän mietityttää, että saanko ruoasta kaiken tarvistemani, kun tuntuu, että fokukseni on vain syötävän määrän minimoimisessa. Ja pitää myös muistaa pyrkiä vaihtelemaan ruokia, ettei kyllästyminen vesitä tätä hommaa.

Liikunnan suhteen innostus ei ole vielä noussut yhtä paljon kuin ruokailu suhteen. Kuitenkin tänään tuli kulutettua kaloreita tanssiseuran bileissä pari tuntia tanssien (sieltä tosin nuo houkutukset karkkiin ja pullaan). Sitä voisi ajatella, että tanssahtelu olisi kevyttä puuhaa, mutta se on kokonaisvaltaista liikuntaa ja hiki valuu... Eli kyllä tänäänkin jotain tuli tehtyä :)


Googlesta löytyi konkretisoiva kuva motivaattoriksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti