lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tästä se lähtee

Ystävien ja tuttavien facebook-päivityksistä saa lukea jatkuvalla syötöllä innostusta urheilusta ja mitä mielenkiintoisemmista treeneistä. Määkin haluun olla yhtä reipas ja jaksavainen!
Telkkarissa pyörii monenmoista laihdutusohjelmaa, joissa kilot karisevat ja kalorit sulavat. Määkin haluun onnistua noin hyvin!
Kevät tulee, eli kaapista voi kaivaa kepeempiä vaatteita ja kaupassa hyllyt notkuu uusista ihanuuksista. Mää haluun mahtua niihin ja näyttää hyvältä!

Sen sijaan omasta peilistä katsoo vastaan virtahepo ja keittiössä ja kaupassa herkut huutavat tulla syödyiksi. Eipä auta muu, kuin ottaa itseä niskasta kiinni. Sitten mieleeni ryöpsähti niinkin villi idea kuin ottaa muista mallia ja ruveta kirjoittamaan blogia. Josko tämä toimisi hyvänä lisämotivaattorina, kun ilot ja onnistumiset saa jakaa ja repsahdukset tulee muidenkin kuin oman itsen tietoon ;)

Tänne blogiin olisi aikomuksena kirjoitella tuloksista ja tavoitteista (joita en ole vielä kerennyt määritellä), ruokailuista ja liikkumisista sekä yleisesti mieleen nousevista keventämiseen liittyvistä asioista. Mitään tiettyä kunto-ohjelmaa tai dieettiä ei ole tarkoitukseni noudattaa vaan kasvattaa itsekuria vastustamaan herkuttelua ja ylensyöntiä sekä lisätä liikunnan määrää. Toki kaikenlaisia laihdutusvinkkejä ja -ideoita voi kirjoitella kommenttikenttään...

Lykätäkseni prosessin  liikkeelle kävin tänään ostamassa vaa'an. Tulosten näkemisen lisäksi hyötyä on siitä, kuinka hyvin vaa'alle nouseminen muistuttaa ja motivoi tekemään töitä tulosten eteen. Täytin jääkaappia salaattiaineksilla ja kävelin ylpeästi kaupan herkkuhyllyn läpi. Lisäksi perustin tämän ihq:n blogin. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti