maanantai 6. tammikuuta 2014

Vissiin näkyy ulospäin

Ilmeisesti laihtuminen todella näkyy ulospäin, vaikka itsestä välillä tuntuu, ettei se näy lainkaa. Ehkä sitä on itse niin tottunut siihen, miltä näyttää, etteinäy sitä muutosta samalla tavalla kuin ne, jotka näkevät minua harvemmin... Nyt tulee mieleen useampiakin laihtumisen huomanneita:

-syksyllä, kun koulu vielä oli kesken, yksi luokkatoveri kysyi minulta ja kaveriltani, olemmeko me laihtuneet (kyllä, myös tämä kaverini on laihtunut upeasti). Ja tämä kysynyt luokkatoveri ei edes ole lähintä porukkaamme, eli ei todellakaan tiennyt, että tässä ollaan yritetty laihtua

- Tulin vuoden alusta töihin työpaikkaan, jossa olin puolitoista vuotta sitten harjoittelussa. Eräs työkaveri totesi heti ensinäkemisellä minun laihtuneen. Tuossa ajassa saattaa jo unohtaakin vähän, miltä toinen näyttää, eli tästä voin päätellä, että tapahtunut muutos on huomattava.

-Meidän valmistuneesta luokastamme oli lisätty pari kuvaa facebookiin, ja pian oli viesteihini ilmestynyt seuraava viesti ylöasteen luokkakaverilta: "NAINEN mihin sun kaikki kilot on kadonnu reilussa puolessa vuodessa?? Näytät ihan superhyvältä nuissa kuvissa, mitkä susta justiin lisättin! Miten kummassa sä oot onnistunu?"


Näistä tulee kyllä niin hyvä mieli. Ja kyllä, kuten aiemminkin olen kirjoittanut, välillä itsekin huomaa peilistä, että ohhoh, sitähän alkaa jo näyttää ihan hyvältä. Ja sitten miettii, että vähän vielä tuolta ja tuosta... Silleen sitä hyvä tulee!

1 kommentti: