keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Päivä päivältä pienempi

JEAH! Tänä aaamuna vaaka näytti ekan kerran kasitonta lukemaa, eli 79,8. Ennen kuin merkitsen sen tuohon tavoitetaulukkooni haluan lukeman vielä useampaan kertaan, sillä olen huomannut vaakani lukeman vaihtelevan (toki vaihtelua tapahtuu myös vuorokaudenajan mukaan. Mutta sitä suuremmalla syyllä haluan tuloksen useampaan kertaan ja varmasti, koska punnitsemisajankohtani vaihtelee, enkä halua huijata itseäni luulemaan, että olen laihtunut vaikka oikeasti vain satuin punnitsemaan edulliseen ajankohtaan). Mutta vaikken laske tätä vielä viralliseksi riman alittamiseksi (heheh, puujalkavitsi), siitä huolimatta: Way to go minä!

Ajattelin, että täytyisikin katsoa, löytyykö keväältä mitään kuvia itsestä (tai vaikka vanhempiakin), niin voisi vertailun vuoksi laittaa tänne blogiin. Yritän saada aikaiseksi. Samalla toki laittaisin myös uusia kuvia, mutta niiden löytäminen nyt ei ole ongelma, kun on tuo kamerakin tuossa vieressä. Itseasiassa jo tämän ostauksen loppuun voisin laittaakin vähän syksyisiä kuvia... Vanhoista ja uusista kuvista olisikin sitten helppo huomata muutos ihan näkyvästi ja todellisesti, eikä vaan muistin varassa peiliä katsoen, että "joo, kyllä mä han varmasti oon pienempi." Eli jossain vaiheessa vertailukuvia luvassa...


Tässä syksyn riemua:

Kuvastakin näkyy, kuinka iloitsen syksystä (Kurkotan jotenkin hassusti, niin kaula näyttää tuolta. En siis ole nälkiintynyt)
Meidän takapihalla syksy näyttäytyy todella kauniina...

Takapihalla myös viehättävä pöytä penkkeineen. Voi, kunpa vain tuossakin tulisi käytyä enemmän...
Yritin ottaa hienoja lehtien heitto kuvia. Yritykseksi jäi. (mutta ainakin näistä näkyy, että vyötärö alkaa kuoriutua esiin ;))

Ihanaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti